Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Att sluta röka

Rökning är något jag aldrig har ägnat mig åt. Eller ja, jag testade väl som ung, men det var inte för mig direkt. Dock har jag flera vänner som röker samt att även många klienter jag tar foto för som gör det. Dock är det nog läge för många att sluta nu. Det kom ju utökat rökförbud i somras, som gäller både vanliga cigaretter och e cigg. Det innebär att det knappt finns platser kvar där man "får" röka så att säga. Men jag vet ju att många säger det är svårt att sluta. Eller ja för en del verkar det bara vara att göra just det, sluta. Andra behöver ha en massa hjälpmedel.

Hur slutar man röka?

Jag har inte haft beroende så svårt för mig att säga hur, men, vänner till mig har testat olika saker. Det finns ju plåster, sugtabletter, tuggummi, e cigg, akupunktur, hypnos och så vidare. Det bästa är nog att hitta det som passar en själv, för tror det är olika från person till person det där. Jag tror det är bra att även hitta en hobby att göra, som tar tiden från att gå och vara röksugen. Då är det bara att gå och göra de där andra sakerna. Just att sluta röka ger ju många fördelar. Det är inte hälsosamt att röka samt att det kostar ju pengar med för den delen. Sedan luktar de som rökar inte gott heller. Så är du rökare, så kanske du ska fundera på att sluta nu?

1 Oct 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: