Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Bra fotoprylar

När man sysslar med fotografering är det bra att ha bra prylar. Det är inte bara en kamera man behöver, utan även tillbehör till kameran. Det viktigaste tillbehöret till kameran är objektiv av olika slag. Det är så pass viktigt att det rent bildkvalitetsmässigt sett kan löna sig att köpa en lite billigare kamera och ett lite dyrare objektiv. Stativ, minneskort, väska är andra saker som kan vara bra att ha. Det finns en butik på nätet jag hittat, som har bra tillbehör för foton. De heter Prylstaden. Hos dem finns det även andra prylar, som usb microskop, inspektionskameror, spionkameror, saker för hem och fritid och en massa mer!

Andra "saker" man behöver

Utöver materiella saker till kameran så är det ju andra saker man behöver. Man måste ha ett bra ljus till exempel när man tar kort. Sedan är det ju även bra att ha ett motiv! Utan något framför kameran blir det väldigt tråkigt att fotografera. Motivet kan bestå av i princip vad som helst, personer, saker, natur, djur och så vidare. Sedan är det även bra med extra batterier, så att ine kameran bara lägger av på grund av att batterierna man har dras ur.

Satsa på en bra kamera och rätt tillbehör

Om du funderar på att börja fotografera så är det bra att botanisera i vad det finns för kameror och tillbehör, så att du kan köpa det som passar dig, dina behov men även din plånbok!

9 May 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: