Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Bröllopsfotografering

Jobbar man som fotograf så är ett av de vanligaste jobben bröllopsfotografering. Förr var det ofta så att man tog korten i en studio, men nu mer är det vanligare att man väljer att ta korten utomhus i äkta miljöer. Det blir bra mycket bättre bilder tycker jag. Nu gäller detta själva bröllopsfotot, sedan tillkommer det ibland att man får fotografera under själva bröllopet så väl som på bröllopsfesten. Det som är roligt med att vara fotograf och ta kort på bröllop är att man får se sig omkring. Särskilt om brudparet vill att man ska ta kort där de befinner sig. Så ska ni ha bröllop på Flädie Mat & Vingård eller bröllop på en strand, så kan ni ofta be fotografen att följa med dit. 

Anlita en fotograf ni trivs med

Om ni ska ha en fotograf med under hela bröllopet så väl som ta själva bröllopsfotot, så är det bra att välja en person man trivs med och som det är rätt kemi med. En fotograf som förstår era önskemål och som ändå kan vägleda er på bra sätt så bilderna blir bra. En del anlitar första bästa billiga fotograf. Det är inte alltid så bra. Prata med flera olika fotografer, be att få se deras portfolios med tidigare bilder och känn efter att det känns bra. För då kommer även era bilder att bli de allra bästa. 

22 Oct 2018

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: