Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Hur städar du?

Alla är vi olika när det gäller städning. En del går och fixar och grejar lite varje dag, andra väntar in helgen för att städa då och så finns det de som anlitar städfirma att sköta allt, läs mer om bra städfirma på www.stadcompaniet.se. Om man ska städa själv, så är det rätt bra att varje dag se till att plocka undan efter sig samt hålla det rent och snyggt i köket. Jag ser själv till exempel till att alltid plocka i och ur diskmaskinen varje dag samt torka av alla bänkar och spis. Det är fräschast så tycker jag. Sen kan jag väl ärligt säga att jag är lite kass på övrig städning. Det brukar bli nåt varv med dammsugaren och mopp till helgen. Jag om någon borde ha en städfirma.

Storstäda 

Något alla bör göra ett par gånger om året, det är att storstäda. Det är då man kan lägga ner tid på att piska mattor, städa frys och kyl, rensa avlopp, göra rent ugnen och skafferi med mera. Det är allt för många som låter bli vissa saker och sparar det tills de flyttar. Men att göra en storstädning lite då och då är bra för det underlättar den städning man gör annars varje vecka. Sen, om man aldrig flyttar, ja då är risken att vissa saker aldrig görs rent, om man struntar i storstädningar. Så se till att göra det ibland vettja!

17 Sep 2021

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: