Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Ibland är det läge att tänka med rumpan

Nä, nu skojade jag allt lite med er. Man ska aldrig tänka med baksidan alls, fast man ska nog tänka åt den ibland i alla fall. I mitt jobb som fotograf så rör jag på mig en hel del, men när det handlar om bildredigering så blir det väldigt mycket sittande framför datorn. Då gäller det att ha en bra kontorsstol så man sitter bekvämt och inte får ont i ryggen. Jag har haft en helt underbar stol, men med betoning på "haft" för den gav upp för en vecka sen. Den är nu sned och vind och inte bekväm för fem öre och det är dags att köpa en ny, innan jag trillar av stolen och ner på golvet. 

Inte så lätt att välja

Men hur hittar man bra och ergonomiska kontorsstolar egentligen? jag har besökt ett flertal butiker och provsuttit flera stycken men antingen är de för breda för mig, eller så är de lite obekväma. Det slutar väl med att stolen jag har nu går i bitar och jag blir tvungen att hitta en på direkten. Då beställer jag nog en online. har sett en firma som heter Morekontor och där kan man tydligen låna hem stolar för att prova om jag har fattat saken rätt. Får se hur jag gör, och skulle det bli panik så får jag väl sitta på en pall så länge, eller mysa ner mig i vår stora sköna sittsäck som vi har i vardagsrummet. 

20 Mar 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: