Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Kan man sälja sina fakturor?

Sälj fakturan och få pengar direkt

Tänk om man kunde sälja sina fakturor som privatperson och slippa betala dem själv tänker du, men det är ju inte alls det jag tänker på. När jag har kollat upp det här med fakturaförsäljning så är det för min firmas räkning. Vissa av oss egenföretagare (läs typ alla) har någon gång ibland haft det lite svårt att betala våra egna utgifter. Det eftersom våra kunder ännu inte betalat sina räkningar, alltså de fakturor jag har skickat ut till dem. Så där sitter man med skägget i brevlådan. Pengar ska ut, men man har inga kontanta medel att tillgå för de är fastlåsta i olika fakturor. Det var därför jag började kolla på olika företag som jobbar med fakturaköp. 

Fick väldigt bra hjälp

Jag vände mig till ett företag som heter Fakturify. De sysslar bland annat med fakturaköp, som du kan läsa mer om på fakturaköpsguiden.se, och efter att vi kommit överens om vilka fakturor jag skulle sälja till de så gick det jättesnabbt. Jag startade ingen timer, men det tog inte ens ett dygn. Jag pratade med dem en eftermiddag, och pengarna satt på mitt företagskonto reda på förmiddagen dagen efter. Bra betalt gav de också. Jag fick nästan lika mycket som jag skulle fått av mina kunder. Man räknar ju med att de som erbjuder fakturaköp tar en sjujäkla avgift för sin tjänst, men inte Fakturify. De tog faktiskt en väldigt låg avgift! jag vill inte säga en summa, för det kan ju missförstås, alla får ju en individuell bedömning. Men har ditt företag behov av pengar, kolla med Fakturify. 

30 Jun 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: