Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Lär dig ta bra bilder

Att lära sig ta bra bilder, det kräver först och främst övning, övning och så övning. Sedan är det så klart även bra att investera i en bra kamera. Om du satsar på en avancerad kamera är det dock bra att du ser till att du lär dig alla funktionerna på den. Annars kommer du inte ha så mycket nytta av den. På Youtube finns det en massa bra videos som lär ut en massa om kameror så väl som hur du kan göra för att ta bra bilder. 

10 Dec 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: