Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Så vet du när det är dags att anlita en rörmokare

Vissa saker med avloppet, det går ju att klara av på egen hand. Men så finns det ju de där sakerna som inte går att lösa utan en bra rörmokare i Stockholm. Men hur ska du veta när det är dags? Jag ger dig ett par tillfällen då det är läge att låta rörmokaren göra jobbet!

Täppta avlopp du inte får ordning på själv

Det är inte ovanligt att det fastnar lite hår i duschavloppet eller att du har igentäppt toalett då och då. Dessa problem är vanligtvis ganska enkla att lösa även för den mest amatörmässiga rörmokaren. Men det finns tillfällen då det inte räcker att bara ta bort håret.

Om du har täppt igen ett av dina avlopp och fortsätter att uppleva att det inte rinner ner, så kan ett allvarligare problem uppstå. Jobbet kommer förmodligen att kräva en utbildad fackman för att fixa det. 

Lågt vattentryck är en orsak till oro

Om du slår på kranen i ditt kök eller börjar duscha och märker att vattnet kommer ut väldigt långsamt kan det vara oroande. Det låga vattentrycket kan innebära att du har en rostig vattenledning eller någon typ av skräp som hindrar vattnet från att rinna igenom ordentligt. Läge att ringa en rörmokare i Stockholm alltså!

Rör som läcker

En läckande kran eller läckande rör kan bli dyrt! Det är  bra att ta dit en rörmokare som löser problemet. 

Renovering av ditt kök eller badrum

Varje ombyggnad av ditt kök eller badrum kommer säkert att kräva en del VVS-arbete. Såvida du inte är en erfaren rörmokare, bör du inte försöka utföra detta arbete på egen hand.

27 Apr 2023

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: