Jacglen Photo

Välkommen till fotografins värld

Ta bra bilder inför husvisningen

Om du ska sälja din bostad, som ditt hus eller bostadsrätt, så är det ju som så att bilder gör mycket för att få det sålt. Ju bättre bilder, desto fler kommer att intressera sig för just din bostad. Du kan ta egna bilder eller låta en mäklare sköta det hela. För att få bra bilder så är det ju bra att ha ett hem som är dels städat. Det kanske via hemstäd Norrköping. Sedan är det inte fel heller att satsa på en professionell styling.

Överväg homestyling

Att anlita en homestylist är något som blir allt mer vanligt. Det har visat sig att det kan löna sig en hel del att piffa till det extra. Om du ser till att själv styla eller anlita en homestylist så kan man med rätt möbler, belysning och annan inredning framhäva din bostad på unikt sätt. Dels genom foton av det, dels då spekulanter kommer på visning. 

Exakt vad du behöver göra inför en fotografering och visning beror på bostadens förutsättningar. Det kan vara skillnad på om du har en äldre, mörkare och trängre bostad som behöver en hel del styling till en nyrenoverad, ljus eller rymlig bostad som i stort säljer sig själv. 

Det kan vara bra att ha en homestylist som hjälper dig, då de kan se din bostad med andra ögon och de vet även vad man bör ta bort eller lyfta fram. 

Efter visning och försäljning, glöm inte att flyttstäda. Du kan göra det med flyttstäd Norrköping om du inte vill städa på egen hand.

 

3 Dec 2019

Detta var en blogg som tillhörde en fotograf vid namn Glenn. Han fotograferade allt från hästar till fotboll och konstfoton. Bloggen skrevs med härlig humor så det var en fröjd för flera sinnen att spendera tid här. Man kunde även hitta Glenn och hans foton på Facebook.

Det sista blogginlägget skrevs i slutet av 2013 och på Glenns Facebook-sida så meddelade Glenn i april 2015 att både bloggen och Facebookkontot skulle stängas ner. Idag kan man njuta av Glenns fotokonst på falkenbergsbild.se som, av allt att döma, är Glenns egen bildbyrå där man kan beställa bilder och fotografier, samt läsa Glenns nya blogg.

På den här bloggadressen fortsätter vi att skriva om fotografi och allt möjligt som kan associeras till ämnet. 

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: